Welkom op onze website

Dama-dakbedekkingen is een jong dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in onderhoud en bedekken van al uw daken. Van een lekkende dakgoot tot nieuwbouwprojecten. Dama-dakbedekkingen is uw keuze en niet uitsluitend vanwege onze scherpe prijzen. Dama-dakbedekkingen is een vebidak gecertificeerd bedrijf. Als vebidak-lid worden wij aanbevolen door vereniging eigen huis voor het dekken van uw dak. Dama-dakbedekkingen hanteert daarom ook de algemene voorwaarden opgesteld door de Consumentenbond, vereniging eigen huis en vebidak.

 

Onze diensten

Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Wij hebben geruime ervaring in de nieuwbouw en renovatiebouw. Of het nu gaat om een groot bedrijvencomplex of tuinhuisje: de vakmanschap, service en scherpe prijzen zijn voor iedereen gelijk. Wilt u meer weten wat Dama-dakbedekkingen voor u kan doen?

Bel mij terug Offerte aanvragen

Bitumineuze dakbedekking

De meest toegepaste dakbedekking voor platte daken is een bitumineuze bedekking die met een brander wordt aangebracht.

EPDM dakbedekking

PDM Rubber is een synthetisch rubber dat wordt verkregen door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en een Di Monomeer.

Isolerende laag

Onder elke dakbedekking kan altijd een isolerende laag worden aangebracht. Isolatiematerialen zijn er in vele soorten en maten. Wij hebben kennis en ervaring met allerlei vormen van isolatie en de bijbehorende materialen. Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Snelle reparatie

Bij een onverhoopte beschadiging of lekkage aan de dakbedekking verzorgt Dama-dakbedekkingen een snelle reparatie om verdere schade te voorkomen.

Kwaliteitsbedekking

Zoals van een vakman verwacht mag worden levert Dama-dakbedekkingen kwaliteitswerk. Dit houdt in: een dak dat langdurig bestand is tegen regenval, zonnestraling, storm, hitte, vorst en overige belastende factoren en dat er nog fantastisch uitziet. Op
onze werkzaamheden en diensten wordt standaard 10 jaar garantie gegeven.

Lood en zinkwerk

Tevens voor het vervangen van uw goten zetten van zinken afdekkappen en het zetten van nieuw loodwerk behoord bij ons werkgebied voor vragen hier over kunt uw telefonisch contact met ons op nemen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan direct content met u op.

Gratis dakinspectie

Wilt u weten wat de toestand van uw dak is? Bij renovatie- of verbouwopdrachten komt een specialist van Dama-dakbedekkingen gratis vooraf het dak inspecteren. Indien nodig geven we advies en brengen een offerte uit. Dit alles is gratis en wordt u aangeboden als service.

Offerte aanvragen

Ons laatste werk

7HHx5V20IoSfTik2 aFJfICrXHZS3g9ib fFSN7eDC4hch0a2S CTV7fpR6WZXEuy0e G6xNMWSNx6MGa2b2 nFCV8zqRFVEF3gU9