Dakdekker Oosterbeek

DAMA DAKBEDEKKINGEN

 

Dakdekker Oosterbeek

Dama Dakbedekkingen realiseert dakrenovatie en dakbedekking bij nieuwbouw aan platte of licht hellende daken. Wij zijn een goed bekend staande dakdekker Oosterbeek, gespecialiseerd in bitumineuze en kunststof (EPDM) dakbedekking. Betrouwbaarheid, vakkennis en het kunnen bieden van zekerheden aan onze opdrachtgevers vinden we zeer belangrijk. Om dit uit te dragen hebben we ons aangesloten bij Vebidak. Vebidak is dé organisatie die zowel fungeert als adviesorgaan, opleider en waakhond voor bitumineuze en kunststof dakbedekkings-bedrijven en hun opdrachtgevers.
Onze opdrachtgevers zijn zowel particulier, VVE, ontwikkelaars en bedrijven. Voor alle soorten onderhoudswerkzaamheden of nieuwe aanleg aan platte daken, licht hellende daken, schoorstenen, dakkappellen enz,, kunt u ons inzetten wanneer er gewerkt dient te worden met bitumen, kunststof (EPDM) dakbedekking.

  • Aanleg of renovatie bitumineuze dakbedekking
  • Aanleg of renovatie EPDM dakbedekking
  • Daken, schoorsteen, boeidelen, dakkapellen, enz.
  • Isolatie
  • Lood en zinkwerk
  • Dak controle en inspecties
  • Snelle levering, goede service

Waarom wij zijn aangesloten bij Vebidak

Als dakdekker Oosterbeek e.o. willen we graag laten zien dat we onderscheidend werken. Dat doen we door kwalitatief werk te leveren, ons opleidingsniveau op peil te houden en zorg te dragen voor het veiligheid en milieu. Wij voelen ons thuis bij Vebidak vanwege de overeenkomstige behoefte het dakdekkers-vak goed uit te dragen. Naast de richtlijnen van Vebidak hanteren wij de algemene voorwaarden opgesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Onze opdrachtgevers kunnen hierdoor rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wanneer u een dakdekker in Oosterbeek zoekt, is Dama Dakbedekkingen een slagvaardige en betrouwbare partner. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat er alles aan doet om de opgebouwde goede naam op het gebied van vakkennis, betrouwbaarheid, service en zekerheden te continueren.

Vrijblijvende offerte dakdekker Oosterbeek

Heeft u binnenkort werkzaamheden aan uw platte dak? Zijn er renovatie of herstelwerkzaamheden nodig aan uw platte dak? Wilt u dak inspectie laten uitvoeren? Voor alle mogelijke werkzaamheden waar bitumen dakbedekking of kunststof dakbedekking een rol bij spelen kunt u ons benaderen. Wanneer u gebruikt maakt van ons online contactformulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op.

kleine_button_offerteaanvragen

Dakdekker Oosterbeek

Dakdekker Oosterbeek Dakdekker Oosterbeek Dakdekker Oosterbeek

Offerte aanvragen

Ons laatste werk

7HHx5V20IoSfTik2 aFJfICrXHZS3g9ib fFSN7eDC4hch0a2S CTV7fpR6WZXEuy0e G6xNMWSNx6MGa2b2 nFCV8zqRFVEF3gU9